O NEVERE:
Ste vo vzťahu. Je jedno, či to trvá mesiac, pol roka alebo sedem rokov. Prisaháte na : Boha, ocka, mamku a všetkých svätých, že by ste nikdy, nikdyyyy v živote nepodviedli. Poviem Vám jednu veľkú pravdu.  Každý z Vás je schopný nevery a nevera nemusí predstavovať, že vo vzťahu sa niečo zlé deje. Môžete krútiť hlavami, bojovať slovami, ale to na tom nič nemení. Rozdiel medzi mužskou neverou a ženskou neverou je však evidentný. Kým chlap podvedie svoju frajerku s náhodnou ženskou, lomcujú v ňom " len " mužské pudy. Keď však žena podvádza svojho muža, poväčšine ide o niečo hlbšie. Kým však začnete pátrať po tom, či ste podvádzaní, nadýchnite sa a položte si otázku: Nie je zvláštne byť vo vzťahu ak tomu druhému neveríte?

O LÁSKE :
Máte teraz také free obdobie. Stretávate sa s pár známosťami na jednu noc alebo na viac nocí,  ste vo vzťahoch v ktorých sa presviedčate, že to bude to pravé orechové alebo utekáte pred tým pravým orechovým lebo máte milión  " racionálnych " argumentov prečo to tak bude lepšie. Možno patríte k tým pár šťastlivcov, ktorí našli svoju druhú polovičku. Tak či onak :
Každý z Vás túži po láske. Po takej, ktorá Vám zoberie, dušu, srdce, telo, rozum. Pri ktorej si nebudete vediet vysvetliť racionálne dôvody prečo milujete. Po takej pri ktorej sa budete cítiť silní a pri tom i veľmi zraniteľní.
Že ste stretli lásku, ktorá Vám zobrala viac peňazí z účtu, starostí a nervov?
Noooo, to bude určite tá čistá..

MINULÉ VZŤAHY
Tak ste sa ted rozišli. Vy s ním, on s Vami. Je to vlastne jedno. Hovoríte, že nebol ten správny čas, neviete čo chcete, ľúbite sa, ale neviete byť spolu...bla bla blaaaa...   No ono to asi nebude len tým. Asi sa k sebe jednoducho nehodíte...

ENERGIA
Máte obdobie, že by ste veľmi chceli aby Vám niekto, kto Vám ublížil povedal niečo. Čokoľvek, čo by Vás zachránilo? Z depiek, bolesti, smútku..aby ste mohli ísť ďalej..
Tak poviem Vám, že Vám to nepovie.
Ani o deň, ani o týždeň, ani o hodinu..
Pretože existuje také pravidlo, že Vám to povie až vtedy, keď Vám to bude už úplne jedno..

SEX
Spávate s mužom, ktorý je ženatý? Alebo fungujete na nezáväzných stretnutiach z bývalimi láskami????
A že ste nad vecou?
Haha..
No, možno ste vy nad vecou, ale jeden z páru určite nie je. Pretože, takto to v živote nefunguje. Zapamätajte si : Vždy jeden viac dúfa ako ten druhý, len nie vždy to navonok i ukáže..

XXX
Viete..nežijeme v peknej dobe. V dobe v ktorej je sex povýšený nad lásku, peniaze nad duchovné hodnoty. Lenže ja ešte stále v kútiku duše verím, že ak človek pozná celú vzťahovú bublinu, dokáže byť imúnny voči tejto groteske..
Každému ide predsa o to nájsť " to pravé orechové " .